top of page

Finalistky celostátní přehlídky

V píseckém hřebčinci probíhá Finále KMK skoky a již druhou inspekci mají za sebou tříleté klisny českého teplokrevníka. Celkem třináct klisen absolvovalo první posouzení na tvrdém podkladu, kde byla hodnocena hlavně korektnost exteriéru. Komise ve složení Ing. Hana Civišová, Ph.D., Karel Lacina a Jan Míček posoudili celkem 13 přihlášených klisen. Další posouzení, tentokrát již na hlavním kolbišti probíhalo mezi kategorií čtyřletých a pětiletých koní. Klisny byly velmi dobře připraveny a upraveny a do finále postupují klisny těchto katalogových čísel:


1, 2, 6, 7, 43


Katalog finále KMK 2021
.pdf
Download PDF • 4.44MB

Katalogové číslo 43, klisna Tsunami není uvedena v katalogu a jedná se o tuto klisnu:




Další program přehlídky bude pokračovat po kategorii pětiletých koní, kdy bude předvedeno pět finalistek a určena vítězka a další umístěné klisny, pro které je připravena dotace ve výši 30.000 Kč a bude rozdělena následujícím způsobem: 8000 - 7000 - 6000 - 5000 - 4000 Kč mezi majitele finalistek.


Pro tříleté klisny je dále připraveno večerní skákání ve volnosti, kde budou taktéž soutěžit o celkovou dotaci ve výši 30.000 Kč, která bude rozdělena mezi nejlepších 10 klisen narozených u českého chovatele.


Celý program můžete živě sledovat zde: https://www.youtube.com/watch?v=fXrNEGlYmic


Ing. Hana Civišová, Ph.D.

108 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page