top of page

II. Předvýběr hřebců - katalog

Aktualizováno: 13. 2.

Vážení chovatelé a majitelé hřebců, přinášíme vám podrobné propozice k II. Předvýběru pro plemennou knihu českého teplokrevníka.


Akce je rozdělena na dva dny. Před zahájením samotného předvýběru proběhne v ZH Tlumačov tradiční školení držitelů hřebců smluvních stanic. Součástí programu bude i předvedení plemenných hřebců působících v ZH Tlumačov.


Samotný II. předvýběr začíná v pátek 16.2.2024 od 14:00 předvedením hřebců na tvrdém podkladu a hodnocení exteriéru komisí. Od 16:00 budou mít hřebci možnost seznámit se s prostředím tlumačovské haly včetně skokové řady.


Hlavní program pro diváky bude v sobotu 17.2.2024 přenášen prostřednictvím EquiTV.cz . Od 9:00 budou hřebci předvedeni na tvrdém podkladu. Následovat bude skok ve volnosti.


Po absolvování posledního hřebce proběhne závěrečné vyhodnocení, po kterém bude znám konečný verdikt vybrán x nevybrán. Komise bude pracovat ve složení : Ing. Hana Civišová, Ph.D., Jan Chýle, Stanislav Hošák, Zdeněk Hrnčíř a Prof. Marko Halo, Ph.D..


V pátek i v sobotu bude pro vás na hale připraven i stánek s prodejem spolkového oblečení. Za zvýhodněnou cenu si budete moci zakoupit spolkové bundy, trička, čepice, kšiltovky a opět jsme si pro vás nachystali několik slušivých novinek ;o) .



Propozice :


Propozice na II. předvýběr Tlumačov 2024
.pdf
Stáhnout PDF • 200KB

Katalog :


Katalog Tlumačov II (6)
.pdf
Stáhnout PDF • 4.71MB



992 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page