top of page

ZZV Svinčice

Aktualizováno: 23. 9. 2021

Equipark Svinčice nabídl další z termínů ZZV tříletých teplokrevných klisen dne 17.září. Zkoušky byly určené severočeským majitelům koní, kteří dovezli 10 klisen. Šest jich patřilo k českému teplokrevníku, dvě k westfálskému, jedna ke slovenskému teplokrevníku a poslední příslušela k plemenné knize Zangersheide. Dvě dcery měl ve zkouškách Guidam Sohn, po jednom potomku pak plemeníci: Hickstead White, Kannan, Cool Paradise, Caruso, Cantos, Columbus Z, Przedswit XXIV Pado a Tarzan. Komise pracovala ve složení : Petra Vraná, Ing. Jan Šíma a Jan Chýle. Do akceleračního programu se zařadilo 6 klisen, 3 postoupily do HPK a jedna klisna zkoušky nedokončila.

S nejvyšším bodovým hodnocením 8,44 bodu dokončila zkoušky ryzka 31/831 Cinderella (Cool Paradise, Zokettie po Sit This One Out) chovatelky a majitelky Julie Žákové.


Druhá se s 8,42 body umístila hnědka 30/270 Bloody Mary (Caruso, 35/550 Balada po Przedswit Primus) chovatelky a majitelky Ing.Dagmar Mertlové.


Třetí místo a výsledek 8,27 bodu patřil westfálské klisně One and Only (Cantos, 71/884 Orlanda po Oscar) chovatele Jiřího Hochmana, v majetku Denisy Brutovské.


Čtvrtá skončila s 8,24 body westfálská klisna Nelly Kannan (Kannan, 6/967 Nadia po Diarado) chovatele a majitele Jiřího Hochmana.


Páté místo patřilo bělce Call Me Star Z (Columbus Z, Kalipso-P po Corleone Z) chovatelky a majitelky Kamily Starečkové.


Šestá se umístila 39/834 Go With Me (Guidam Sohn, Dalena po Landor S) chovatelky Mgr. Petry Svobodové, v majetku Emy Salákové.


Fotogalerie z akce :


286 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page