top of page

Registrace hříbat a zápisy klisen 2024


Vážení chovatelé, pro letošní sezónu nachystal spolek Český teplokrevník novinku v registraci hříbat a zápisech klisen.


Spolek Český teplokrevník na sebe vzal správu veškerých úkonů týkajících se registrací hříbat, zápisů klisen a dalších úkonů vyžadujících posouzení koně hodnotitelem. Stejně jako u většiny ostatních evropských plemenných knih bude nyní chovatel nejprve kontaktovat spolek a ten mu zajistí provedení úkonu určeným pracovníkem. Současně tak chovatelé získají osobu, na kterou se budou moci obracet telefonicky i písemně (elektronicky), a která jim poskytne veškeré poradenství týkající se problematiky plemene český teplokrevník.


Pro letošní sezonu, kdy si chovatelé budou zvykat na nový systém, se k vykonávání funkce kontaktní osoby nabídla členka Rady plemenné knihy ČT Kateřina Hanušová, která se všemi silami vynasnaží chovatelům poskytnout maximum součinnosti a informovanosti.


Při vyplnění formuláře zadejte jako první požadované plemeno (český teplokrevník), následně si můžete zvolit registrátora / hodnotitele ze seznamu, který je z vaší oblasti a přejete si, aby vám registroval hříbě či zapsal klisnu do plemenné knihy ČT. Dále prosím vyplňte údaje o koni, majiteli a aktuální místo ustájení.


Stejně jako v předchozích letech platí, že hříbata je možné registrovat a klisny zapsat :

  • v aktuálním místě ustájení - nutné počítat s příplatkem za cestovné

  • v době konání oblastních přehlídek, zkoušek výkonnosti klisen

  • v době konání závodů KMK


Nezapomeňte, že pro členy spolku platí výrazné slevy v sazebníku poplatků pro registraci hříbat (sleva 850 Kč) a zápisy klisen (sleva 700 Kč). Zálohové faktury pro platbu členských příspěvků jsou členům spolku rozesílány právě v těchto dnech na e-mail uvedený v přihlášce. Členské příspěvky lze platit i osobně na členských schůzích spolku. Pokud nejste členem, ale v roce 2024 se stanete chovatelem či majitelem koně plemene český teplokrevník, doporučujeme vyplnit přihlášku, kterou naleznete ZDE na našem webu.


Přejeme Vám úspěšnou chovatelskou sezónu 2024.

Vaše Předsednictvo a Rada plemenné knihy ČT.




Novinka :

Registrace(1)
.pdf
Download PDF • 47KB

Sazebník poplatků ASCHK ČR :

Sazebnik-poplatku-2023_08_10-
.pdf
Download PDF • 153KB

Přihláška do spolku :

Přihláška do spolku SČT 2024
.docx
Download DOCX • 109KB

402 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page